Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
EXKLUZÍVNE! Mladí policajti brutálne dobili muža (29)
Zdielať na

EXKLUZÍVNE! Mladí policajti brutálne dobili muža (29)

Televízia JOJ sa dostala k citlivým informáciám, podľa ktorých Inšpekcia ministerstva vnútra prešetruje mimoriadne brutálny prípad. Ministerstvo vnútra už potvrdilo, že mladého muža napadli policajti.

Predvedenie a prepustenie

Tí mali podľa informácií televízie JOJ predviezť na policajné oddelenie dvoch neznámych mužov, neskôr ich však prepustili. Vzápätí tých istých mužov podľa všetkého zadržali muži v čiernom s kuklami na hlavách. Pravdepodobne to boli príslušníci špeciálneho policajného komanda, takzvaní kukláči.

Prepustení muži sa dostali do rúk dvom policajtom. Tu malo dôjsť k brutálnemu trestnému činu. Jedného zo zadržaných mužov mali totiž policajti brutálne dobiť a obeti spôsobili veľmi vážne poranenia.

Mladí policajti dokaličili muža

Podľa televízie JOJ po tejto bitke nechali zraneného muža na brehu Dunaja. Tam ležal celú noc, až ho napokon našiel náhodný ikoloidúci. Z dobre informovaných zdrojov sme sa dozvedeli, že mu hrozila amputácia.

Prípad vyšetruje Inšpekcia ministerstva vnútra, ktorá sa z taktických dôvodov odmieta k prípadu vyjadriť. "Z útoku sú podozriví príslušníci Policajného zboru. Inšpekcia predviedla 4 osoby: dvoch policajtov z Obvodného oddelenia PZ v Šamoríne a dvoch z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave," povedal hovorca ministerstva vnútra Gábor Grendel.

Dvaja maldí policajti pôsobia na obvodnom oddelení v Šamoríne. Exkluzívne informácie televízie hovoria o tom, že za tým všetkým je pomsta. Vyšetrovateľ Sekcie kontroly a inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a obmedzovania osobnej slobody.

Správu budeme aktualizovať!


TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy