Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
ZÁZNAM: Ľudí nabral autom na priechode! Svedkami aj policajti
Zdielať na

ZÁZNAM: Ľudí nabral autom na priechode! Svedkami aj policajti

Vodič zrazil v Rožňave na priechode pre chodcov dvoch ľudí. Tvrdí, že mu chodci skočili pod kolesá. Svedkami nehody boli rožňavskí dopravní policajti, ktorí podali zraneným prvú pomoc. Pozrite si záznam zrážky chodcov z priemyselnej kamery!

Policajti chodcov pustili...

"Ja som videl, že tam stoja. Ako ale zastali policajti, tak vstúpili do cesty," komentuje vodič auta, ktorý vrazil do dvoch chodcov na priechode. V tom čase im z druhej strany dávali práve prednosť dopravní policajti! Muž však nezastal, podľa jeho slov mu sami vbehli do cesty.

Zatiaľ čo žena ostala stáť na vlastných, muž - chodec ostal ležať na zemi. Podľa svedkyne sa nevedel pohnúť, prvú pomoc mu dali policajti. "Chlap spadol na kapotu a potom aj na zem ho odrazilo... Ako on letel z tej kapoty, tak zvalil ženu na zem... To bola taká šupa, ako ten chlap musel celou váhou padnúť na auto," popísala svedkyňa nehody.

Jeden z chodcov ostal ležať na zemi

Zrazeného muža záchranári so zraneniami nôh okamžite previezli do rožňavskej nemocnice. Žena našťastie utrpela len ľahšie zranenia. Celý priebeh pritom zaznamenala priemyselná kamera. S tým už pracujú policajti. Napokon oni sami boli svedkami. U vodiča požitie alkoholu zistené nebolo, za zrazenie chodcov ho však zrejme trest neminie...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy