Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rómovia na križovatke. Vodič sa bál pomôcť zrazenému dievčaťu (11)
Zdielať na

Rómovia na križovatke. Vodič sa bál pomôcť zrazenému dievčaťu (11)

Križovatka na konci Smižan je podľa mnohých šoférov jedna z tých nebezpečnejších. A práve tu sa večer stala nehoda, kedy sa mladý vodič kvôli šmykľavej ceste nedokázal vyhnúť zrážke. Autom zachytil mladé rómske dievča, ktoré vybehlo spomedzi osadníkov. A keďže nasledovali emocionálne výbuchy, bál sa vôbec z auta vystúpiť...

Na šmykľavej ceste zachytil dievčatko

Už pred križovatkou si mladý 22-ročný vodič všimol skupinku stojacich ľudí. Keď však do nej vošiel, zrazu sa cez priechod podľa jeho slov rozbehlo malé dievčatko. Snažil sa zrážke vyhnúť, strhol riadenie, no šmykľavá cesta viedla k zrážke a dievčatko zachytil bočnou stranou.

"Jasné, že človek im chce podať prvú pomoc, ale bojí sa ísť medzi nich. Išla tam moja priateľka, je zdravotná sestra, vodiča sme medzi nich ani nechceli pustiť," povedal jeden zo spolujazdcov.

Podľa osadníkov išiel prirýchlo

Neprimerané emócie osadníkov však napokon skrotila prítomnosť policajných hliadok. Rozhorčení obyvatelia mali v rukách údajne aj dosky. K žiadnemu incidentu napokon nedošlo. Podľa ľudí išiel vodič prirýchlo, ten to však odmieta a tvrdí, že išiel predpísanou 50-tkou. Požitie alkoholu policajti nezistili. Dievčatko zase utrpelo ľahké zranenia a liečiť by sa malo 14 dní.... Ďalšie okolnosti nehody zisťuje polícia.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy