Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Títo traja muži si vyrábali falošné bankovky!
Zdielať na

Títo traja muži si vyrábali falošné bankovky!

HLOHOVEC / Polícia priamo pri čine zadržala trojicu mužov, ktorí si vyrábali a následne dávali do obehu falošné bankovky. So zamieňaním začali v jednych potravinách v Hlohovci. Keď im všetko vyšlo, presunuli sa do Zelenča v okrese Trnava.

Požiadal náhodného okoloidúceho

Ide o trojčlennú skupinu a to 30-ročného Branka, jeho rovnako starého kamaráta Ivana a o 3 roky staršieho Tomáša. Prvú  falošnú 50-eurovú bankovku použil Branko v potravinách a výdavok odovzdal Tomášovi.

Iba o pár minút neskôr požiadal Branko zase náhodnú okoloidúcu, aby mu v tých istých potravinách urobila nákup a dal jej 100 eur. Po úspešnom dni sa presunuli do ďalšieho mesta a to Zelenča, kde na kúpu 10-eurového vína použili opäť 100 eur.

11 dávok metanfetamínu

Do tejto predajne sa druhý deň vrátila Ivanova priateľka a pri platení falošnou bankovkou ju zadržala polícia. Ivana následne skontrolovali a našli mu ďalších 12 falošných bankoviek ako aj 11 dávok metanfetamínu. Pri vykonaných domových prehliadkach nakoniec zaistili aj tlačiareň. 33-ročný Tomáš a 30-ročný Ivan sú stíhaný väzobne. Ich spoločník Branko je zatiaľ na slobode.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy