Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
SKUTOČNÝ PRÍBEH: Som ochotná urobiť čokoľvek!
Zdielať na

SKUTOČNÝ PRÍBEH: Som ochotná urobiť čokoľvek!

OD ANONYMNÉHO ČITATEĽA / Som ochotná urobiť čokoľvek. Tak touto vetou ma prekvapila moja podriadená. Bola pekná mladá brunetka. Dvadsiatka študujúca na vysokej škole, ktorá potrebovala prácu. Tak ako každý študent, ktorý nechce žiť na úkor rodičov. Treba platiť bývanie, skriptá, zábavu... A hoci verejné vysoké školy sú akože zadarmo, každý vie, že je to blábol.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Lucia však mala smolu. Prišla kríza. Zase. To znamená, že každý sa chystá na horšie časy. A tak redukuje náklady. Príkaz od majiteľa bol jasný – každé oddelenie musí ušetriť pätinu z plánovaného rozpočtu. Každý šéf niečo podobné doslova nenávidí.

Ak má srdce a svedomie. Povedať niekomu, že skončil, je naozaj nepríjemné. Každý sa rozhoduje podľa vlastných kritérií, ale ak máte približne rovnako výkonný tím, je to väčšinou jasné. Končí ten, čo pre vás robí najkratšie. A to bol aj prípad Lucie.

Takmer bežné stretnutie...

Správu o svojom konci prijala relatívne pokojne. Ba skôr rezignovane. Len sa opýtala, prečo. Dostala voľno do konca mesiaca. Poďakovala sa a odišla domov na východ. Prešli takmer tri týždne, keď sa ozvala. Dohodli sme sa totiž, že sa stretneme. Treba odovzdať veci, prevziať právnikom podpísanú zmluvu o ukončení pracovného pomeru....

Bolo slnečné letné popoludnie. Predchádzajúce stretnutia skončili. Lucia trochu meškala. A tak som sa bavil kontrolou pošty cez mobil. Zrazu som začul, ako niekto hovorí – ahoj! Zdvihol som oči a zbadal som drobnú brunetku s veľkým čiernym rámom na okuliaroch. Bola to moja ešte stále podriadená, ale vo výpovednej lehote, Lucia. Mala na sebe broskyňovo oranžové letné šaty. Vyzerala veľmi dobre.

Po úvodných zdvorilostných frázach a odovzdaní všetkých papierov som sa dozvedel, že si zúfalo hľadá zamestnanie. A či si to s tým vyhadzovom nerozmyslím. Vysvetlil som jej, že je ťažká doba a použil všetky tie nacvičené bláboly. Mal som však drobné výčitky svedomia. A tak som Lucii ponúkol, že ju odveziem na privát. Predstava preplnenej mhd v sparnom lete nerobí nikomu dobre. Ani mne.

Záchranná misia

Cestou to prišlo. Prekvapila ma vetou - Som ochotná urobiť čokoľvek. Ona totiž nebola ten tip, ktorý chodil na pracovný pohovor tak, že ste im videli až do krku... Pri týchto žienkach som sa pousmial a stratili akékoľvek šance na prácu. Nechcel som totiž missky, ale šikovných ľudí, ktorí mali talent.

Lucia bola iná, pochádzala zo skromných pomerov. Za niekoľko mesiacov v práci sa mi javila ako hamblivka s minimom skúseností. Červenala sa pri každej narážke v kolektíve, dôsledne sťahovala kratšiu sukňu, chodila skôr ako šedá myška. Preto mi neprišlo zvláštne ani to keď sa chcela ešte porozprávať. Na priváte bola spolužiačka a tak sme zastavili pri mestskom lesíku. Pri prechádzke som si akosi podvedome všímal jej sexi zadoček. Zopár krát som sa ho akože náhodne dotkol. Neprotestovala, skôr si myslím, že to pochopila ako signál. Na záchrannú misiu.

Moje nohavice sa o poznanie vyduli. Moja žena hovorí, že čo mi ten hore ubral na vzraste, pridal v inej partii... Boli prázdniny. Polovica mesta na východe, druhá na dovolenkách. A ten zvyšok v práci alebo pri vode. Kým som sa spamätal, rozopla mi opasok a zopakovala, že urobí čokoľvek. Tak som ju nechal... Šikovnými ťahmi ma asi po dvoch minútach priviedla k vrcholu.

Ako sme sa zberali späť k autu, opýtala sa ma, či jej to nejako pomohlo. Odpovedal som, že uvidíme. Za roky v brandži som poznal kadekoho. Aj u konkurencie som mal niekoľko dobrých kamarátov.

Sadli sme si do auta. A v tom Lucia začala opäť rozopínať opasok. Zobrala môjho vtáka, striedavo honila a lízala. Sledoval som jej kučeravú hrivu a bielu čipkovanú podprsenku vykúkajúcu z poza jej šiat. Neovládol som sa a prevalil som Luciu na sedadlo spolujazdca. Vyhrnul som jej šaty, odhrnul nohavičky. Počul som jej stony...

Po minútke či dvoch ma odtlačila a prevalila na bok. Zopár skúsenými ťahmi si rozopla šaty, stiahla nohavičky a vysadla zozadu na mňa. Vlnila sa na mne ako húsenica. Zostala jej už len tá čipkovaná podprsenka. A ja som sledoval jej nádherné mladé telo. A okrúhly zadoček. V sekunde sa zaprela o predné sklo. Ja som nerobil vôbec nič, len ten vnímal pocit a jej hlasné stonanie. Náhle prišiel tlak. Keď ho pocítila, narazila sa ešte viac a začala divoko krúžiť. A kričať ako zmyslov zbavená...

Happy end

Keď bolo po všetkom, videl som, že sa hanbí. Povedal som, nech sa netrápi. Nebudeme sa s tým nikomu chváliť. A že to bolo neuveriteľné a je úžasná! Usmiala sa...

Odviezol som Lucku domov a ešte ten večer zavolal známemu. Lucia pre neho pracuje dodnes. A z nás sú dobrí priatelia s veľkým pikantným tajomstvom, ktoré sa už nikdy nezopakuje.

Zažili ste niečo zaujímavé? Podeľte sa o váš skutočný príbeh. Pridajte príspevok TU. Najlepších odmeníme!

ISIFA

Súvisiace články