Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Pes strelil poľovníka do zadku
Zdielať na

VIDEO: Pes strelil poľovníka do zadku

Pes je vraj najvernejší priateľ človeka, ale rozhodne to nie je najlepší poľovník. Rozprávať by o tom vedel Robert, ktorého jeho chlpatý miláčik síce nechtiac ale predsa strelil puškou do zadnice. Že to nie je možné? Tu je dôkaz.

Príbeh o tom, ako sa z lovca Roberta Cottinghama stala korisť, je skutočne tragikomický. A aj poriadne zahanbujúci. Možno aj to je dôvod prečo o tom, ako žltý labrador rozstrieľal jeho zadok, nechce hovoriť. A tak sa musíme zaobísť len s opisom amerického reportéra, ktorý celú situáciu a jej vývoj sledoval.

"Cottingham stál vo vode. Ťahal predok člna, aby sa dostal k strelenej kačici. Labrador jeho švagra však v tom momente skočil do člna na nabitnú odistenú pušku a tá vystrelila. Zasiahla jeho zadok aj chrbát," povedal reportér Gene Kennedy.

Táto príhoda sa však nakoniec skončila pomerne dobre. Existujú aj prípady, keď pes skočil na nabitú zbraň a jeho pán to neprežil. Pred pár rokmi sa to stalo v Texase.

Robert sa údajne na psíka menom Piper nehnevá. Jedno si však zapamätá do smrti. Svoju pušku už neneachá len tak bezprízorne ležať bez dozoru a ešte nabitú a odistenú.

labrador_cierny_ilustračné foto_Amerika

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy