Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Koniec sveta nastane už tento piatok, 21. októbra
Zdielať na

Koniec sveta nastane už tento piatok, 21. októbra

Nepodarilo sa 21. mája, musí sa podariť 21. októbra. Tak presne toto si myslí náš už známy americký kazateľ Harold Camping, ktorému sa predpoveď konca nie a nie podariť. Tentokrát má však v zálohe istú teóriu, ktorá tvrdí, že 21. mája koniec vlastne nastal, len o tom nevieme. A 21. októbra príde definitíva...

Päťmesačná lehota začala plynúť 21. mája

Je si absolútne istý! Už tretíkrát. Prvýkrát to bolo 6. septembra 1994, potom 21. mája 2011. Sme stále tu, tak svoje teórie Harold Camping prehodnotil a toto je výsledok: 21. mája boli spasení len tí praví veriaci. Zvyšok z nás bol nasledujúcich 5 mesiacov až do dnešného piatka vystavený "fatálnemu osudu".

21. máj - zemetrasenie ľudstva

21. máj tak bol "zemetrasením ľudstva". Ľudia na celom svete sa podľa 90-ročného kazateľa, ktorý svoju najnovšiu predpoveď zverejnil na svojej rozhlasovej stanici Family Radio, triasli totiž strachom. Zem sa otriasala tak, ako ešte nikdy! A to je znamením blížiaceho sa súdneho dňa.

Celý svet bude vyhladený 21. októbra

"Celý svet s výnimkou tých, ktorí už boli zachránení-vyvolení, sa chýli ku koncu. Tí nespasení budú vyhladení spoločne s celým fyzickým svetom 21. októbra 2011. Teda presne v posledný deň päťmesačnej lehoty," tvrdí Camping.

O tom, že ste vyvolení, možno neviete

"Aj vy môžete byť medzi vyvolenými bez toho, aby ste o tom vedeli. Všetko je v božích rukách," dodáva. Vraví sa, že do tretice všetko dobré - no kazateľovi už, žiaľ, neveria mnohí aj z jeho stúpencov...

timesonline.co.uk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy