Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Analytik šokoval moderátorku, stal sa hviezdou internetu!
Zdielať na
Zahraničie

Analytik šokoval moderátorku, stal sa hviezdou internetu!

Moderátorke i divákom vyrazil dych! V štúdiu BBC sa ekonomický analytik rozhovoril o hospodárskej kríze takým nevídaným spôsobom, že jeho odpovede sa okamžite stali hitom na internete. Teraz sa špekuluje, že svoje slová ani nemohol myslieť vážne a zo serióznej televízie si iba poriadne vystrelil...

O problémoch na trhoch rečnil tak, že nikoho nenechal chladným. Spočiatku to vyzeralo na bežný rozhovor. No investor Alessio Rastani sa za pár chvíľ rozbehol tak, že v televíznom štúdiu začali padať naozaj zaujímavé slová! Analytik banku Goldman Sachs označil za vládcu nášho sveta a spokojne moderátorke tvrdil, že sníva o ďalšej kríze.

"Už tri roky, každú jedno noc snívam o ďalšej kríze. V tridsiatych rokoch veľmi veľa ľudí na krachu búrz zarobilo. A dá sa to aj v súčasnosti. Keď padne burza a euro, zo správnym plánom môžete dosiahnuť veľké zisky," tvrdil Rastani. Sama moderátorka po jeho slovách povedala, že všetkým okolo nej práve spadla sánka. 

Rečnil a rečnil

Obchodník s cennými papiermi sa potom zameral aj na obyčajných ľudí. Tým poradil, aby v žiadnom prípade neriskovali stratu našetrených peňazí. "Odhadujem, že za ani nie rok, zmiznú úspory miliónov ľudí. A to je len začiatok. Konajte preto okamžite," vysvetlil Rastani.

Poriadny prešľap

Ešte šokujúcejšia ako jeho reči je však možnosť, že BBC jednoducho naletela humoristovi, ktorý ju oklamal, že je investor. Zdá sa tak, že celý prejav bol podvod! Na sociálnej sieti Twitter sa rozšírilo, že Rastani má byť členom skupiny vtipálkov Yes Men, ktorí už raz BBC prekabátili. Podarená partia sa vydáva za zamestnancov nadnárodných korporácií, aby ich zosmiešnili.

youtube

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy