Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Prezident Klaus na tlačovke kradol pero
Zdielať na

VIDEO: Prezident Klaus na tlačovke kradol pero

Prezident Českej republiky Václav Klaus sa počas minulotýždňovej návštevy Chile postaral o poriadny rozruch. Zábery zachytávajú Klausa ako si do vrecka strká pero, ktoré sa mu zapáčilo. A to priamo pred novinármi na oficiálnej tlačovke...

Protokolárne pero českú hlavu štátu zaujalo už na prvý pohľad. Dokonca oveľa viac než prejav vedľa neho sediaceho čílskeho prezidenta Sebastiana Piňeru. Klaus ho vybral z obalu a začal chvíľu v rukách študovať jeho detaily. Potom uznanlivo nad kvalitami písacej pomôcky pokýval hlavou. A hneď nato prišla akcia, za ktorú by sa nehanbil ani ten najprofesionálnejší zlodej.

Pero skryl Václav Klaus pod stôl a potom mu putovalo z pravej do ľavej ruky. Následne skončilo v jeho vrecku. Potom už hlave štátu si stačilo nonšalantne zapnúť sako a tváriť sa, ako keby sa nič nestalo. Video z tlačovej besedy obzvláštnenej zaujímavým kúskom českého prezidenta sa zakrátko stalo mimoriadne obľúbené na internete.

Na záberoch to naozaj vyzerá tak, ako keby Klaus písaciu pomôcku ukradol. Prezidentská kancelária tvrdí opak a ponúka vysvetlenie, že Klaus pero dostal do daru pri príležitosti štátnej návštevy.

youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy