Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Berlusconiho sexuálne hry: Účinkovalo v nich viac než 30 žien!
Zdielať na

Berlusconiho sexuálne hry: Účinkovalo v nich viac než 30 žien!

Na súkromných večierkoch v rímskej vile talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho sa zúčastňovalo viac než 30 žien. Mnohé z nich boli prostitútky. Vo štvrtok to oznámila milánska prokuratúra, ktorá v súvislosti s najímaním týchto žien nanovo obvinila osem ľudí.

Samotný Silvio Berlusconi čelí súdu pre údajný styk s prostitútkou, ktorá nebola plnoletá.

isifa

Na večierky, ktoré niesli meno "bunga bunga", k Berlusconimu v rokoch 2008 a 2009 prichádzali modelky, herečky, tanečnice i prostitútky, ktoré často pochádzali zo zahraničia. Súdu čelí Berlusconi pre neplnoletú marockú tanečnicu Ruby, ktorá údajne nemala ani povolenie pre pobyt v Taliansku.

Rovnaký scenár: najprv večera, potom sex

Podľa žalobcov bol scenár večierkov zakaždým rovnaký: po večeri sa spoločnosť bujaro oddávala sexuálnym hrám. Ženy, ktoré 74-ročný miliardár štedro obdarúval darmi a funkciami v úradoch, talianskeho premiéra obhajujú a svorne tvrdia, že žiadnych orgiách nemôže byť reč.

To isté tvrdí aj Berlusconi. Nezapiera ale, že večierky v domoch v Ríme, v Miláne a na Sardínii organizoval. O tom, že medzi pozvanými ženami boli aj prostitútky, vraj nemal ani poňatia.

Boli aj také, ktoré ho odmietli...

Boli aj ženy, ktoré premiéra odmietli. Sprostredkovatelia ponúkali známej talianskej herečke Manuele Arcuriovej možnosť uvádzať výročný hudobný festival v San Reme za sex s Berlusconim. Herečka túto ponuku neprijala.

Mal 62 percent, už má len 24

Berlusconiho preferencie sú momentálne na historickom minime. Fakt, že mu dôveruje, uviedlo v posledných prieskumoch iba 24 percent ľudí. Pred tromi rokmi to bolo 62 percent...

Súvisiace články

Najčítanejšie správy