Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Surovo dobila vlastné dieťa, lebo jej nevyšli nákupy!
Zdielať na

Surovo dobila vlastné dieťa, lebo jej nevyšli nákupy!

Zúfalá žena takmer smrteľne ohrozila svoje 10mesačné bábätko. Nevydaril sa jej nákup šiat na večernú párty a tak v zlosti nevinné dieťa opakovane bila a kopala do tváre. Jej kamarátke sa podarilo všetko nakrútiť na mobilný telefón a matka skončila v putách.

Starosti s oblečením žena z americkej Arizony istotne už mať nebude. Na nabližšie týždne, mesiace a možno aj roky sa jej každodenným oblečením stane väzenský mundúr.

10-mesačné dievčatko usedavo plakalo, pretože malo plnú plienku. Matka namiesto opatery zvolila drastický prístup. Na dieťatko vulgárne vrieskala, aby bolo ticho a bila ho tak, že ho zdvihla za nohu do vzduchu a búchala ho veľkou silou. Netušila, že ju kamarátka nakrúca na mobil. Absolútnym vrcholom bolo, keď matka svoju maličku nakopala do tváre. Ešte sa o tom aj nahlas pochálila.

Podľa výpovede priateľky maličkej, matka dokonca fúkala do úst marihuanový dym. 21-ročná Jessica si tým zarobila na poriadne problémy. Ešte pred časom na Facebooku písala, že potrebuje pre dieťa opatrovateľku. Vyšetrovateľom na obranu incidentu povedala - mala som zlý deň - nevedela som nájsť v obchode nič vhodné na večernú párty. Sudca ju chce poslať za mreže za týranie vlastného dieťaťa.

Jessica_matka_bila vlastné dieťa do tváre

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy