Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Matka sa pokúsila o samovraždu, jej 4 deti ležali mŕtve v kaluži krvi
Zdielať na

Matka sa pokúsila o samovraždu, jej 4 deti ležali mŕtve v kaluži krvi

Ohavný čin rieši česká polícia. V byte na Svitavsku bolo nájdené mŕtve 10-ročné dieťa, neskôr aj jeho súrodenci vo veku osem rokov a dva mesiace. Na všetkých troch telách boli rezné rany a na krku stopy po škrtení. Podľa posledných informácií tam bolo nájdené aj štvrté dieťa.

Ich matka, ktorá je podozrivá zo spáchania obzvlášť závažného činu, sa pokúsila o samovraždu. " Žena, ktorá sa pokúsila o samovraždu, má mnohopočetné zranenia. Naviac zrejme došlo k pádu z päť metrovej výšky," povedal riaditeľ Zdravotníckej záchrannej služby Pardubického kraja. Prípad sa stalv obci Široký Důl na Svitavsku.

Šéf záchranárov ďalej povedal, že tí na miesto vyštartovali popoludní na výzvu polície. Podľa jeho slov, tragédiu nahlásil druh ženy. "Pôvodná informácia bola, že je tam porezaná matka a dieťa v ohrození života. Tá situácia sa neskôr zmenila a boli nahlásené tri mŕtve deti. Podľa posledných informácií sú tam štyri deti a matka bola prevezená do brnenskej nemocnice," dodal Sloboda.


View Larger Map

Ako prvý o tejto tragédii napísal server novinky.cz, podľa ktorého išlo o súrodencov a telá ležali v kaluži krvi. Matka zatiaľ nie je schopná vypovedať.

Podobný prípad hromadnej vraždy sa v regióne východných Čiech stal v roku 1993 v Plotištích pri Hradci Králové. Vtedy 44-ročný muž tam sekerou brutálne usmrtil svoju manželku a dve dcéry.

novinky.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie správy