Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
NEZOSTRIHANÝ ROZHOVOR: Matka dostala za smrť Simonky (†3) tri roky
Zdielať na

NEZOSTRIHANÝ ROZHOVOR: Matka dostala za smrť Simonky (†3) tri roky

Tajila, že sa jej dievčatko utopilo pred očami! Klamala, že malá Simonka utiekla z ihriska a ako matka úplne zlyhala. Hovorím o Martine Švecovej. Jej dcérka vlani zmizla a policajti ju hľadali priamo vo vodách Váhu. Dnes ju súd poslal do väzenia. Žena nechala malé dieťa spadnúť do rieky a vôbec nemala potrebu Simonku zachrániť... Čo viac o tom osudnom dni prezradila, sa dozviete z rozhovoru v nezostrihanom VIDEU!

Matka maloletej Simonky tvrdila nepretržite, že išlo o nehodu. Najprv políciu klamala zo strachu, čo dnes priznala. Dieťa sa najskôr malo stratiť bez stopy z ihriska, potom ju vraj istotne uniesli. Napokon priamo na mieste činu, teda na brehu rieky Váh priznala, že sa jej dieťa vyšmyklo z rúk a odbehlo. Neustále sa meniace verzie straty dieťaťa miatli políciu aj celé vyšetrovanie.

Matka malej Simonky však stále trvala na tom, že po strate dieťaťa odpadla. Na súdnom procese dnes matka priznala vinu s tým, že za celú tragédiu  chce niesť zodpovednosť. Chybné však podľa nej je tvrdenie, že išlo o nedbalú starostlivosť. Všetko vraj bola nehoda. A ako sa žena cíti? Chodieva na hrob svojej malej Simonky? Ako podľa nej na ňu reagujú ľudia a kam sa pred svetom skryla? To všetko sa dozviete vo VIDEU!

Viac informácií ohľadne súdneho prípadu matky dievčatka nájdete vo večernom spravodajstve TV JOJ!

Martina Švecová, matka utopenej Simonky

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy