Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je toto zlý vtip? V priamom prenose spravili z Ježiša nacistu!
Zdielať na

Je toto zlý vtip? V priamom prenose spravili z Ježiša nacistu!

Z Krista spravili nacistu a z kresťanov konzumentov bravčového mäsa a čokolády. Takto totiž prezentovala kresťanstvo, Kristovo učenie a samotného Krista izraelská televízia. V priamom prenose poskytli detským spôsobom polonahá žena a dabovaná plyšová opica náboženský aj historický výklad. Ľudia sú pohoršení...

Aspoň tak to vyplýva z prekladu človeka s prezývkou "vEprikK", ktorý na YouTube uverejnil video stiahnuté z izraelskej televízie. Podľa neho však televízia totálne dezinterpretuje dejiny kresťanstva a jeho morálne hodnoty. Plyšová opica sa tu stáva Ježišom a polonahá blondínka Judášom a napokon vykonávateľom ukrižovania, čím opicu učí, že má ostať verná židovskému ľudu a judaizmu. Napokon opica na kríži zomiera.

Ak je preklad správny, aký odkaz to televízia pre ľudí pripravila? Uvedomuje si, že tým podnecuje rasizmus a nenávisť medzi národmi či náboženstvami? Pod videom sa totiž o tom rozprúdila búrlivá diskusia, v ktorej nechýbajú aj silné slová zaváňajúce rasizmom či popieraním holokaustu...

Pozrite si VIDEO a posúďte sami! Časť z rozhovoru medzi opicou a ženou menom Toffee si prečítajte tu:

Opica: "Som Ježiš. Chcem pre vás všetkých, aby ste sa stali kresťanmi a jedli ste bravčové mäso, čokoládu a užívali si! Chcete to vy, diváci z domova tiež?"

Polonahá Toffee: "Za toto ťa ukrižujem! Ako sa opovažuješ kázať nevinným Židom?"

Opica: "Môj Bože, prečo si ma opustil?"

Toffee pribíja opicu na kríž.

Polonahá Toffee: "Si nacista, Ježiš nacista!"

Opica: "Toffee, nie! Bojím sa! Chodil som po vode a vrátil som zrak slepému! No ja nie som Ježiš, toto je chyba! Ja som Mojžiš, náš učiteľ, nepribíjaj ma klincami!"

Polonahá Toffee: "Veď je to len jeden klinec, ty zbabelec!"

Polonahá Toffee začína kladivom tĺcť po opici a tá na kríži zomiera.

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy