Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO: Na čerpačke kúpil benzín a išiel podpáliť 4 ľudí
Zdielať na
Zahraničie

VIDEO: Na čerpačke kúpil benzín a išiel podpáliť 4 ľudí

Neuveriteľný horor! V noci nabral na čerpačke do fľaši benzín a potom vyrazil podpáliť dom, v ktorom v tej chvíli spali štyria ľudia vrátane malého dieťaťa. Celú drámu zachytili bezpečnostné kamery...

Nevraživosť medzi susedmi má rôzne podoby. Odstrašujúci a brutálny prípad zažila rodina, ktorej sused v noci oblial dom benzínom a zapálil ho. Nám sa podarilo získať zábery, ktoré muža zaznamenávajú iba pár minút pred hrôzostrašným útokom. 

Je na nich vidieť podpaľača, ktorý si išiel nabrať benzín do plastovej fľašky a potom podpálil dom, v ktorom spali štyria ľudia vrátane dieťaťa. Tým sa v poslednej chvíli podarilo zachrániť dramatickým skokom z okna. Muži zákona páchateľa vypátrali. Polícia teraz ale zistila, že za šokujúcim prípadom stojí aj niekto ďalší.

"Kriminalisti v priebehu vyšetrovania dospeli k tomu, že obvinili 46-ročného muža zo zvlášť závažného zločinu vraždy a poškodenia cudzej veci," povedala policajná hovorkyňa Markéta Janovská. Podľa našich informácií mal práve tento muž naviesť podpaľača, aby odstránil nepohldných susedov, vedľa ktorých má svoj bar.

 

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy