Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prvé zábery z akcie proti bin Ládinovi! Musí to stačiť...
Zdielať na

Prvé zábery z akcie proti bin Ládinovi! Musí to stačiť...

Akcia na zneškodnenie Usámu bin Ládina nahnevala Indiánov! Zástupcovia kmeňa Apačov nevedia prehryznúť, že Barack Obama ju pomenoval podľa ich slávneho náčelníka Geronima a to ich uráža! Aj preto žiadajú od prezidenta verejné ospravedlnenie. Na svete sú už aj prvé zábery z akcie proti Usámovi. Sú na nej dvaja rozstrieľaní muži - zrejme spoločníci bin Ládina.

Indiánsky náčelník Geronimo sa preslávil tým, že na úteku za sebou nezanechával stopy. Najskôr úspešne unikal mexickým vojakom, ktorí mu dali aj prezývku a neskôr bielym americkým osadníkom.

 

Bin Ládina sa podarilo odhaliť takmer po 10-tich rokoch, aj preto dal zrejme Obama bojovej akcii krycí názov Geronimo. Zástupcovia kmeňa Apačov však jeho porovnanie s teroristom odmietajú a zástupca Jeff Houser vyzval šéfa Bielho domu, aby sa ospravedlnil.

Biely dom na jeho výzvu zatiaľ nereagoval. Už včera však oznámili, že fotografiu s mŕtvolou bin Ládina nezverejnia. Toto rozhodnutie však vyvolalo ďalšie pochybností u ľudí, ktorí neveria, že americké komando šéfa Al-Kájdy naozaj dostalo a chcú telo ako dôkaz.

Usáma bin Ládin - terorista je mŕtvy

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy