Jasno
14°
Bratislava
VIDEO: Batoľa sa prechádzalo po streche domu
Zdielať na

VIDEO: Batoľa sa prechádzalo po streche domu

RHODE ISLAND/ USA / Susedia hovoria o zázraku. Batoľa v nestráženej chvíli vyšlo z okna a nebezpečne chodilo po okraji strechy. V tej chvíli išlo o život. Prípadný pád by sa skončil tragicky.

Na mobilný telefón nakrúcal svedok záchrannú akciu, ktorá sa len tak nevidí. Muž, ktorý si prial zostať v anonymite, sa vyšplhal na strechu, po ktorej sa nebezpečne prechádzalo iba dvojročné dieťa. Zobral ho do náručia a vošiel s ním do otvoreného okna, cez ktoré batoľa zrejme vyliezlo na strechu. "Myslel som, že to dieťa každú chvíľu spadne," povedal sused Michael Carter. "Myslím, že ten chlap je hrdina. Mala som chuť vyjsť von a objať ho," tvrdila dojatá svedkyňa incidentu Michelle Higginsová.

Nie všetci hrdinovia nosia plášť

Incident sa stal v americkom Rhode Islande. Matka dieťaťa zaspala a drobec sa z postieľky, ktorá bola blízko otvoreného okna, dostal na strechu. Dramatické video nakrútil spoločník záchrancu. Deti zo susedstva si mysleli, že vidia Supermana. Rodičov batoľaťa preveroval sociálny úrad, zdá sa však, že išlo o nepozornosť, ktorá sa vďaka pohotovému okoloidúcemu neskončila nešťastím.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy