Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Muž bil svoju manželku aj jej deti, dve z nich boli uväznené v klietke
Zdielať na

Muž bil svoju manželku aj jej deti, dve z nich boli uväznené v klietke

LAS VEGAS / Príbeh bitia, psychického týrania a vyhrážok smrťou ukončila matka šiestich detí telefonátom na policajnú stanicu. Strážnikom povedala, že potrebuje pomoc, lebo sa obáva o život. Keď hliadka vkročila do domu, pohľad na zúbožené deti policajtov šokoval.

Manželia z Las Vegas sú za mrežami, deti sú v opatrovníctve štátu a jedno z nich je v kritickom stave v nemocnici. "Desivé, toto si deti naozaj nezaslúžia," povedala susedka Alana Baggett. Amanda Samperová už nedokázala zniesť pohľad na týranie svojich detí, ktoré manžel bil remeňom, lanom a niekedy aj panvicou. Potom ako jej muž povedal, že ju v ten deň zabije - poprosila o pomoc. "Som úplne vydesená. Potrebujem, aby sem niekto rýchlo prišiel," uviedla Amanda Samper, matka detí.

Hliadka dorazila k miestnej lekárni, odkiaľ žena volala, pretože muž jej zobral telefón. V krátkosti im opísala, čo sa za zavretými dverami ich domu deje. Policajti v okamihu vyrazili deťom na pomoc. Keď vstúpili do domu - bolo v ňom šesť detí. Dve z nich boli uväznené v zamknutej klietke pre psa. Jedno z nich dokázalo vyjsť bez pomoci, druhému pre zranenia zavolali záchranku. "Bála som sa požiadať o pomoc, lebo sa vyhrážal mojej rodine, mne aj deťom, že ak zavoláme políciu, tak nás zabije. Stále sa to zhoršovalo," dodala Samper.

Spomedzi šiestich detí páru, bolo len jedno spoločné a iba to jediné bolo ušetrené týrania. Páchateľ dokonca huckal súrodencov, aby si ubližovali navzájom. "Snažila som sa ho zastaviť - kričala som po ňom a žiadala ho, aby prestal. Vtedy sa pustil do mňa. Skončila som na pohotovosti raz s rozbitou hlavou, inokedy s porezaným ramenom," doplnila Samper. Obaja manželia napokon skončili za mrežami. On bude čeliť desiatkam obvinení, ju zadržali pre zanedbanie starostlivosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy