Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Nevydarená lúpež. Zlodej si vybral tú najhoršiu možnú reštauráciu
Zdielať na

VIDEO: Nevydarená lúpež. Zlodej si vybral tú najhoršiu možnú reštauráciu

KENTUCKY / Maskovaný muž si vybral asi tú najhoršiu reštauráciu na vylúpenie. Rozhodol sa prepadnúť skoro prázdny podnik v americkom Kentucky. Od obsluhy požadoval peniaze so zbraňou v ruke. V podniku v tom čase večerali len dvaja ľudia, avšak boli to detektív Chase McKeown a jeho manželka Nicole, ktorá je pre zmenu policajtkou.

Keď v sobotu do prázdnej reštaurácie vtrhol maskovaný lupič a hodlal sa zmocniť peňazí, zrejme však nečakal, že na druhom konci miestnosti sedia manželia McKeown - detektív a policajtka. Tí v okamihu, keď stál lupič pri pokladni, vstali od stola, vytasili služobné zbrane a zahnali maskovaného muža von.

Tým však jeho prenasledovanie neskončilo, informuje portál novinky.cz. Dvojici sa podarilo muža dopadnúť a zatknúť. Lupič bol neskôr identifikovaný ako tridsaťročný Justin T. Carter.

"Nebolo čo riešiť, pozreli sme sa jeden na druhého a povedali sme si, že do toho ideme. Myslím si, že v tej chvíli by rovnako reagoval každý náš kolega," uviedla skromne McKeown.

Policajti neskôr zistili, že Carterova zbraň bola kradnuté. Tridsaťročný muž teraz vo väzbe čelí obvineniu z lúpežného prepadnutia, krádeže zbrane a nedovoleného ozbrojovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy