Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia na sídlisku v Plzni. Z okna vypadli dieťa aj žena
Zdielať na

Tragédia na sídlisku v Plzni. Z okna vypadli dieťa aj žena

Zdroj: ISIFA/ilustračné

PLZEŇ / Na jednom z plzenských sídlisk došlo k tragédií. Podľa informácií zverejnených denníkom MF DNES z okna bytu vypadlo 11-ročné dievča. Krátko na to mala z okna vypadnúť aj 39-ročná žena. Byt sa nachádzal na 5. poschodí, polícia prípad vyšetruje.

O tragédií informoval denník MF DNES a portál idnes.cz. Podľa ich informácií mala z okna bytu na 5. poschodí vypadnúť 11-ročná dcéra a zhruba o 10 minút aj 39-ročná žena. Po páde dieťaťa na miesto okamžite dorazili záchranné zložky. "Dieťa s ťažkými zraneniami sme transportovali na urgentný príjem fakultnej nemocnice. Utrpelo zranenia dolných končatín a hlavy. Zranenie hlavy ale nebude mať fatálne následky. Žena utrpela ťažké zranenia hlavy a je vo vážnom stave," informovala hovorkyňa záchranárov Mária Svobodová. 

Podľa informácií MF DNES prvú pomoc dievčaťu do príchodu záchranárov poskytovali traja mladí ľudia. 

"Policajti prípad preverujú. Zatiaľ nie je jasné, či išlo o nešťastnú náhodu, samovraždu alebo trestný čin," informovala policajná hovorkyňa  Ivana Jelínková.  Podľa informácií Idnes.cz od zdroja blízkeho rodine malo dievčatko zdravotné problémy, šokovaní susedia sa o rodine vyjadrili ako bezproblémovej. 

Pozrite si reportáž o hrozivom prípade, ktorý sa udial na Slovensku. Chlapec mal vypadnúť z okna: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy