Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
FOTO: Vodič chcel zaparkovať v podzemnej garáži. Miesto toho vošiel do metra
Zdielať na

FOTO: Vodič chcel zaparkovať v podzemnej garáži. Miesto toho vošiel do metra

Archívna reportáž

MNÍCHOV / Veľmi neobvyklé parkovacie miesto si vybral starší pár z Francúzska, ktorý bol na výlete v Mníchove. Mysleli si totiž, že vchádzajú do podzemných garáží, miesto toho uviazli na schodoch vedúcich do stanice metra.

Pár si chcel pozrieť známu radničná zvonkohru na námestí Marienplatz, hľadal preto miesto na parkovanie. Kvôli momentálne prebiehajúce rekonštrukcii nie je vchod do metra označený, navyše je v miestach znížený obrubník. Vodič teda presvedčene zamieril do vjazd, o ktorom si myslel, že vedie do garáže.

Že je to vchod do metra zistili manželia až príliš neskoro. Muž nestihol zabrzdiť a s autom tak skĺzol na schodisko vedúce k linke S na ulici Dienerstraße.

Pár sa musel spoľahnúť na pomoc ťažkej techniky, ktorá vozidlo vyslobodila. Na pomoc prišli aj desiatky hasičov a policajtov. Nikto sa, našťastie, pri incidente nezranil.

"Žena nám nechcela poskytnúť interview, bolo im to kvôli celej situácii trápne. Muž povedal, že ho pri odbočovaní oslepilo slnko a nestihol preto zareagovať včas," napísalo na sociálnu sieť nemecké verejnoprávne médium Bayerischer Rundfunk.

Pozrite si archívnu reportáž o vodičovi, ktorý skončil v dome: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy