Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zázračný návrat strateného chlapca. Tvrdí, že ho osem rokov týrali únoscovia
Zdielať na

Zázračný návrat strateného chlapca. Tvrdí, že ho osem rokov týrali únoscovia

OHIO / Amerika je zrejme svedkom podobného príbehu, aký mala Rakúšanka Natascha Kampusch. Na hraniciach štátov Ohio a Kentucky sa objavil teenager, ktorý tvrdí, že je malý Timothy - chlapec, ktorý pred ôsmimi rokmi zmizol v Illinois.

Na jednom z posledných záberov vidieť vtedy 6-ročného Timothyho so svojou mamou. Tá ho v ten deň zobrala z materskej školy do zábavného parku. O tri dni neskôr spáchala žena samovraždu s listom na rozlúčku, v ktorom tvrdila, že chlapec je v dobrých rukách. Odvtedy o ňom nikto nič nevedel. "Nikdy sme ho neprestali hľadať a už vôbec na neho myslieť. Chceme spraviť všetko spraviť pre to, aby mal pekný život," uviedla Alana Anderson, stará mama zmiznutého chlapca. 

​Po 8 rokoch sa objavil 14-ročný chlapec, ktorý tvrdí, že je práve Timothy Pitzen. Teenager prišiel s verziou, že ho celý ten čas držali únoscovia v izbe, kde ho trýznili. Podarilo sa mu utiecť z motelovej izby a bežal asi 2 hodiny, kým na parkovisku stretol ženu, ktorú poprosil o pomoc. "Vyzeral že ho bili, mal rany od päste na tvári. Bolo vidieť, že sa bojí a že je veľmi nervózny," opísala udalosti svedkyňa. 

Údajný Timothy popísal polícii výzor únoscov, aj auto, ktorým sa pohybovali. Pri pátraní pomáhajú aj zamestnanci motela, kde mali chlapca muži držať. Do prípadu sú zapojení aj vyšetrovatelia z FBI, ktorí hľadajú nielen únoscov, ale preverujú aj chlapcovu identitu.

Po siedmich týždňoch našli 16-ročnú Pamelu, Slovenku žijúcu v Shefielde:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy