Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Svojho domáceho miláčika si štvorročný chlapec zobral do postele. Ryba noc neprežila
Zdielať na

Svojho domáceho miláčika si štvorročný chlapec zobral do postele. Ryba noc neprežila

Zdroj: Facebook/Tori Hamlin

GEORGIA / Poznáte to aj vy? Kúpite svojmu dieťaťu domáceho miláčika a dieťa chce od samej radosti so zvieratkom tráviť dni aj noci. V prípade, že ide ale o rybu je to občas komplikované. Presvedčila sa o tom aj matka štvorročného Everetta, ktorý mal svoju zlatú rybku natoľko rád, že si ju bral aj do postele.

Everettova mama, Tori Hamlin, nevedela presne ako zareagovať. Našla svojho štvorročného syna spať v posteli a v ruke držal svoju zlatú rybku, ktorej podľa Daily Mail najčastejšie hovorili Nemo. Ryba už ale bola po smrti. Everett ju totiž nechtiac zabil. "V prvej chvíli som bola šokovaná, ale potom povedal, že ju chcel mať pri sebe a ja som si pomyslela, že je to hrozne smutné. Nerozumel tomu, čo urobil," povedala Tori. 

Everettovi Tori spolu s manželom čítali rozprávku na dobrú noc. Potom odišli z jeho izby a dívali sa na film, keď začuli hluk. "Zavolali sme na neho a opýtali sme sa, čo sa deje. Povedal, že nič a tak sme mu povedali, aby si šiel ľahnúť," dodala.

Keď šla Tori neskôr syna skontrolovať, všimla si, že je pri akváriu stolička. "Zavolala som na manžela. Nevidela som v ňom rybu ani vrchnák na vrchu akvária," povedala. Jej manžel Corey prišiel za ňou, keď si všimla, že ich zlatá rybka je mimo akvária v náručí jej syna. "Zobudili sme ho a opýtali sme sa, prečo drží rybu v ruke. Povedali sme mu, že ju zabil, že ryby nedokážu žiť mimo vody," uviedla. 

Malý Everett pochopil, čo spravil napriek tomu, že stále opakoval, že ju len chcel mať pri sebe a hrať sa s ňou. Rodičia sa mu chystajú kúpiť ďalšiu rybu, no tentokrát mu ju už nedovolia vybrať z akvária.

Vo štvrtkovom spravodajstve sme vám zas ukázali kravu, ktorú jej majiteľ prevážal v malom aute registrovanom ako nákladiak. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy