Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jedlo s prekvapením. Muž našiel v pokrme na palube lietadla zub
Zdielať na

Jedlo s prekvapením. Muž našiel v pokrme na palube lietadla zub

Archívne video

MELBOURNE / Jedlo s prekvapením. To nie je práve niečo, čo by chcel človek dostať na palube lietadla. Obzvlášť, keď je oným prekvapením cudzí zub, ktorý vo svojom pokrme objavil cestujúci Singapore Airlines Bradley Button. Aerolinky sa za nepríjemnú situáciu síce ospravedlnili, pasažierovi bolo ale v priebehu celého letu zle, napísal server Independent.

Button bol na ceste z austrálskeho Melbourne do Wellingtonu na Novom Zélande. Keď sa servírovalo jedlo, v tom jeho bola ingrediencia navyše. "Urobilo sa mi strašne zle. Po zvyšok letu som sa necítil dobre, pretože myšlienka, že ste mali v jedle časť niečieho tela, nie je práve príjemné," povedal muž s tým, že letuška tvrdila, že sa jedná o drobný kamienok.

Aerolinky hneď incident začali vyšetrovať a zub vraj poslali na analýzu. Podľa toho vyvodia dôsledky. "Veľmi sa ospravedlňujeme nášmu zákazníkovi za túto negatívnu skúsenosť a spôsobené nepríjemnosti. Celú vec momentálne prešetrujeme, a akonáhle budeme poznať výsledok analýzy, rozhodneme o ďalšom postupe," doplnil hovorca Singapore Airlines.

Spoločnosť si vraj na kvalite jedla zakladá a týmto nálezom je sklamaná. "Napísal som oficiálnu sťažnosť a ďalej to nebudem komentovať. Dám aerolinkám priestor túto situáciu vyriešiť," uviedol Button.

Podobne šokujúci nález nedávno v jedle objavil cestujúci spoločnosti Air India. Cudzím objektom v jeho pokrme bol veľký šváb. Podľa aeroliniek pochybil dodávateľ jedla.

Táto žena si napríklad na palube lietadla zapálila cigaretu, hoci je to zakázané:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy