Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Otec zobral 16-ročnej dcére mobil, zavolala na neho políciu
Zdielať na

Otec zobral 16-ročnej dcére mobil, zavolala na neho políciu

OHIO / V americkom meste došlo ku kurióznemu prípadu. Tínedžerke otec zabavil telefón, trest sa jej zdal ale príliš tvrdý a domáhať spravodlivosti sa rozhodla naozaj svojsky. Na otca zavolala políciu. Podľa očakávaní sa ale prepočítala.

K incidentu došlo v americkom Ohio. Začalo sa to tým, že otec sa rozhodol zobrať mobil 16-ročnej dcére za to, že si na ňom nastavila heslo, informuje portál Daily Mail.  

Dievča sa ale cítili ukrivdené a na otca zavolalo políciu. Mužom zákona potom zdelila, že jej otec vzal telefón v hodnote 800 dolárov, ktorý mu nepatrí. 

Po príjazde hliadky našli policajti pred domom dcéru s otcom. "Chcem svoj telefón. Je môj, otec mi ho nekúpil a je to môj majetok. Ani tu nebývam," argumentovalo dievča s tým, že väčšinu času trávi u starých rodičov, u otca iba občas prespáva. 

https://twitter.com/ATLBlackStar/status/1085319581747593222

Anthony Robertson, otec dievčaťa, ale trval na svojom a policajtom vysvetlil svoj pohľad na vec. "Nie je dospelá a nechcem, aby mala na telefóne heslo. Keď už si ho nastavila, rozhodol som sa jej telefón zabaviť," hovorí.  Policajtom už v tú chvíľu bolo jasné, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu nedošlo. Napriek tomu sa rozhodli pomôcť a to tak, že dievčati vysvetlili, že mať telefón nie je jej právo, ale privilégium, rovnako mladú dámu upozornili, aby nevolala na tiesňovú linku s banalitami.

Pozrite si archívnu reportáž o vojne proti mobilom na školách: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy