Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Manželke hovoril do šoférovania, tak ho vysadila 100 km od domova. Stratil sa
Zdielať na

Manželke hovoril do šoférovania, tak ho vysadila 100 km od domova. Stratil sa

PARDUBICE / Hovoriť do šoférovania manželky sa nevyplatilo mužovi zo susedného Česka. Tá už mala toho zrejme dosť, zastavila a vyhodila manžela z auta. Komplikácie ale neskončili. Po niekoľkých hodinách sa problémový spolujazdec ozval, že sa stratil a umiera.

Ku kurióznemu prípadu došlo pred niekoľkými dňami, informoval portál novinky.cz. "Manželia sa vracali zo sviatočnej návštevy. Manžel vodičky usúdil, že jeho žena nevie riadiť auto a preto ju údajne počas jazdy začal poučovať a zasahovať do riadenia," opisuje udalosti policajná hovorkyňa Dita Holečková. 

Trest pre manžela

To ale nemal urobiť. "Pretože žene došla trpezlivosť a svojho drahého z vozidla vyhodila. Bolo jej zrejme úplne jedno, že sa práve nachádzajú niekde medzi Jaroslavou a Vysokým Mýtom, napriek tomu, že bývajú b Olomouci," dodáva  Holečková. 

Manžel, ktorý si za trest musel vystúpiť o sto kilometrov skôr, žene po niekoľkých hodinách zavolal. "Ozval sa s tým, že umiera a nevie, kde je. Žena preto okamžite o pol jednej ráno skontaktovala políciu na čísle 158 a začalo hľadanie manžela. Policajti rozbehli veľkú pátraciu akciu do miesta, kde mal muž z vozidla vystúpiť," opisovala Holečková. 

Všetko nakoniec dopadlo šťastne, muž sa totiž v ranných hodinách objavil doma. 

Krádež stoličiek z vianočných trhov či kapor na ceste. Polícia riešila aj počas sviatkov kuriózne prípady. Pozrite si archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy