Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Opitý muž vyzýval policajtov na súboj a chcel na nich poštvať imaginárneho psa
Zdielať na

Opitý muž vyzýval policajtov na súboj a chcel na nich poštvať imaginárneho psa

Zdroj: ISIFA/ilustračné

BRNO / Nečakaný priebeh nabrala služba mestských policajtov v českom meste Brno. Zjavne opitý muž im hrozil bitkou a následne sa vyhrážal, že na nich pošle svojho psa. Žiadneho ale pri sebe nemal. Až ráno zistili, s kým mali dočinenia.

Mestskí policajti si všimli muža, ktorý mal okolo seba rozhádzané veci. Pretože bol zjavne opitý, strážnici ho oslovili. Na výzvu na preukázanie totožnosti však muž reagoval tým, že začal skľúčene vyzývať strážnikov na súboj a hrozil, že na nich poštve psa. Žiadne zviera ale nikde nemal, informuje portál novinky.cz. 

"Okrem toho sa opakovane pokúsil z miesta odísť a jeho agresivita sa vystupňovala do takej miery, že ho strážnici museli spútať a za ich asistencie potom privolanou sanitkou zamieril prenocovať na záchytnú stanicu. Až ráno, kedy mal byť prepustený, vyšlo najavo, že ide o tridsaťštyriročného muža v celoštátnom pátraní," opísal hovorca mestskej polície Pavel Šoba.

Muž tak skončil rovno v rukách štátnych policajtov, ktorí prišli overiť jeho totožnosť. Prípadom sa teraz bude zaoberať správny orgán.

Podobný prípad sa stal aj nedávno v Spišskej Novej Vsi. Miroslav (68) z Česka išiel pozrieť svojho kamaráta do nemocnice. Svojim vystrájaním ale vystrašil personál tak, že museli pomáhať aj policajti. Ale ani tých sa nezľakol. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy