Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Čerstvým snúbencom padol prsteň do kanála. Policajti neváhali a vliezli doň
Zdielať na

Čerstvým snúbencom padol prsteň do kanála. Policajti neváhali a vliezli doň

NEW YORK / Policajti zachránili mladému páru zásnuby. Neváhali sa brodiť kanálom, aby odtiaľ vytiahli diamantový prsteň. Šperk skĺzol budúcej neveste z prsta iba pár minút po tom ako povedala áno.

Dvojica z Británie sa horúčkovito snažila dostať z kanála na Times Square zásnubný prsteň. Muž ho svojej nástavájúcej daroval iba pár minút predtým v Central parku, no zrejme neodhadol veľkosť. Žene prsteň padol práve vtedy, keď prechádzali ponad kanál.

Snúbenci sa ihneď obrátili na políciu a členovia NYPD sa skutočne vybrali prsteň hľadať, ale neúspešne. Dvojica sa preto vrátila do Británie bez vzácneho šperku. Policajti to ale nevzdali. Do kanála sa vybrala hliadka aj na druhý deň a mala viac šťastia. Diamantový prsteň vytiahli. "Našťastie zostal navrchu všetkých tých odpadkov, takže nebolo až také ťažké ho nájsť," uviedol detektív Joseph Bucchignano. 

Problémom však bolo, že netušili ako sa s dvojicou skontaktovať. Skúsili to preto cez sociálne siete. A podarilo sa. Snúbenci sa im skutočne ozvali a pre prsteň sa plánujú vrátiť.

V nasledujúcej reportáži musel pár hľadať snubný prsteň v troskách po tornáde.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy