Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Titul Miss ČR získala 20-ročná modelka Zuzana Jandová z Karvinej
Zdielať na
Zahraničie

Titul Miss ČR získala 20-ročná modelka Zuzana Jandová z Karvinej

Zdroj: missgolf.cz

Triumf v súťaži Miss ČR nie je pre Jandovú prvým ocenením jej krásy, v roku 2005 sa stala Miss Europe Sport a tiež Miss Leto

Dvadsiatou Miss ČR sa v sobotu večer v brnianskom Bobycentre stala 20-ročná modelka Zuzana Jandová z Karvinej.

Stoosemedesiat centimetrov vysoká hnedovláska získala so svojimi mierami 90-63-95 aj titul Miss Silueta. Favoritka celej súťaže, ktorej dávali najväčšie šance aj bookmakery v stávkových kanceláriách, tak na tróne najkrajšej Češky vystriedala Kateřinu Sokolovú. Triumf na súťaži Miss ČR ale nie je pre Jandovú prvým ocenením jej krásy, v roku 2005 sa stala Miss Europe Sport a tiež Miss Leto.

Prvou vicemiss sa stala 21-ročná študentka Zuzana Putnářová z Ostravy, ktorá získala aj titul Miss Elegance. Ocenenia druhej vicemiss sa dočkala Kristýna Lebedová zo Zlína. V ďalších kategóriách triumfovali Zuzana Kantová zo Stateníc v okrese Praha - západ (Najsympatickejší hlas), Kateřina Štalmachová (Miss Talent) a Romana Čechovská z Hodonína (Miss Sympatie).

Najkrajšie dievča spomedzi 12 finalistiek z Čiech, Moravy a Sliezska vybrala porota v zložení: Jan Měšták (plastický chirurg), Ondřej Pýcha (fotograf missiek), Milada Karasová (majiteľka modelingovej agentúry Czechoslovak Models), Josef Klír (návrhár), Kateřina Sokolová (minuloročná Miss ČR), či Taťána Kuchařová (jedna z najúspešnejších držiteliek titulu miss). Porotu viedol majiteľ Art Production K./2 Jan Moťovský.

Na slávnostnom ceremoniáli vystúpili Lucie Bílá a Karel Gott, moderátorskú taktovku už tradične držal nad večerom Jan Čenský.

Zdielať na

Najčítanejšie správy