Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žena vyhodila z auta vrecko s odpadom, motorkárka jej ho vrátila cez okno späť
Zdielať na

Žena vyhodila z auta vrecko s odpadom, motorkárka jej ho vrátila cez okno späť

Zdroj: youtube/ Duffer Entertainment

PEKING / Odpadky nepatria na zem, ale do koša. To chcela s najväčšou pravdepodobnosťou oznámiť motorkárka žene, ktorá na križovatke v Pekingu vyhodila z auta téglik a papierový sáčok. Využila na to ale zaujímavú metódu - odpadky zdvihla a nezodpovednej žene ich hodila späť do auta, píše denník Daily Mail.

​Na záberoch, ktoré vydal jeden z tamojších účastníkov premávky, je vidieť biely automobil čakajúci na semafore a vedľa neho odpadky, ktoré žena sediaca na sedadle spolujazdca zrejme chvíľu predtým vyhodila okienkom von.

Krátko potom vedľa vozidla zastavila motorkárka, ktorá si jej nezodpovedný čin očividne všimla a ihneď začala konať. Svoj motocykel dala na stojan, zdvihla papierový sáčok a hodila ho žene späť do auta.

Vodičku jej konanie očividne urazilo, a tak vystúpila z auta a na motorkárku začala kričať. Tá však zaradila rýchlosť a z miesta bez emócií odišla.

Motorkárka si na sociálnych sieťach vyslúžila celú radu pozitívnych reakcií. Podobný incident sa pred nedávnom stal takisto neďaleko ruského Petrohradu. Pasažier taxíku tam vyhodil z auta prázdnu fľašu, načo vodič zastavil, fľašu odpratal a muža nekompromisne vyhodil z auta von.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy