Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šok pre súdneho lekára. V chladiacom boxe našiel živú ženu
Zdielať na

Šok pre súdneho lekára. V chladiacom boxe našiel živú ženu

Zdroj: isifa.com

GAUTENG / Žene sa mala stať osudnou autonehoda. Záchranári jej po nehode nenahmatali pulz a následne ju vyhlásili za mŕtvu. Telo preto umiestnili do chladiaceho boxu, v ktorom sa ale údajne mŕtva žena odrazu prebrala.

Žena podľa záchranárov mala prísť o svoj život práve pri autonehode. Pri podávaní prvej pomoci jej totiž pulz viac nahmatať nevedeli. Jej telo previezli do provincie Gauteng v Juhoafrickej republike, kde ju aj umiestnili do chladiaceho boxu. Na súdneho lekára pri obhliadke boxov ale čakalo nemilé prekvapenie. Údajne, mŕtva žena bola odrazu nažive.  

 V chladiacich boxoch je teplota okolo 0 stupňov celzia. Súdneho lekára prekvapilo, že ženu, ktorú záchranári vyhlásili za mŕtvu objavil dýchať. Prípad už vyšetrujú juhoafrické úrady. Záchranná služba sa ale obhajuje tým, že jej zamestnanci postupovali štandardným postupom. Žene pulz nenahmatali a nejavila ani žiadne ďalšie známky života. O prípade informovalo BBC. 

Rodina postihnutej ženy uviedla, že očakáva rýchle vysvetlenie. "Ako rodina o tom bez polície, záchranárov a zamestnancov márnice nechceme hovoriť. Potrebujeme odpovede," povedali príbuzní.  

Pozrite si archívnu reportáž o vojne pre narkomanov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy