Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena nezvládla jazdu v luxusnom aute. Červeného koňa zničila po pár minútach
Zdielať na

Žena nezvládla jazdu v luxusnom aute. Červeného koňa zničila po pár minútach

Zdroj: Twitter @CGTNOfficial

WEN / LING - Prenajať si auto si vyžaduje aj zodpovednosť. Žena sa rozhodla prenajať si luxusné auto avšak šťastie jej neprialo. Len niekoľko minút po tom, ako vyšla z autopožičovne nabúrala do ďalšieho luxusného auta.

Žena Číny sa rozhodla prenajať si auto, nie však hocijaké. Požičala si rovno luxusné Ferrari, ktoré ale po pár minútach zdemolovala. Jazda sa jej vymkla z pod kontroly a dostala šmyk. Luxusné auto tak "zaparkovala" do ďalšieho luxusného auto značky BMW. O nehode informoval Daily Mail.  Pred tým si ale stihla zo športiaku nakrútiť aj video.

"Poprvýkrát šoférujem Ferrari. Je to naozaj krásny pocit," povedala žena vo videu. Jej divoká jazda sa jej ale vymkla z pod kontroly a dostala šmyk. K nehode došlo na jeden z ručných ulíc čínskeho mesta Wen-ling. Požičané Ferrari tak prednou časťou auta "zaparkovala" do luxusného BMW. Celú situáciu zachytili bezpečnostné kamery. 

https://twitter.com/CGTNOfficial/status/1010303922454478849

Pri nehode sa našťastie nikomu nič nestalo. Cena zdemolovaného Ferrari je okolo 4 miliónov eur, pričom škoda po nehode bola vyčíslená na polovicu tejto hodnoty. Či žena opravu a celkovo vzniknutú škodu zaplatí zatiaľ známe nie je.

Pozrite si archívnu reportáž o šoférovi, ktorý nafúkal viac ako 2 promile: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy