Jasno
12°
Bratislava
VIDEO: Zo súdu sa pokúsil utiecť skokom cez zábradlie. Skončil v náručí ochranky
Zdielať na

VIDEO: Zo súdu sa pokúsil utiecť skokom cez zábradlie. Skončil v náručí ochranky

Archívna reportáž

SALT LAKE CITY / Súdny spor s 35-ročným drogovým delikventom Christopherom Clayom Ruddeom nabral dramatický spád, a to doslova. Vo chvíli, keď mal Christopher predstúpiť pred sudcu, rozhodol sa, že sa radšej pokúsi o útek. Ten ale nedopadol podľa jeho predstáv. Všetko zachytili aj bezpečnostné kamery.

Christopher v čase, keď sa postavil z lavice obžalovaných a mal sa dostaviť priamo pred sudcu podľa všetkého spanikárila a dal sa na útek. Pojednávacia miestnosť bola ale na poschodí a tak sa pokúsil skrátiť si cestu skokom. 

Christopher si buď neuvedomoval, že si môže vážne ublížiť, alebo naozaj veril, že preskočiť zábradlie a pristáť o poschodie nižšie je v jeho silách. Zrejme dúfal v tak silné prekvapenie strážnikov, že kým by sa spamätali, bol by už preč. Plán mu ale úplne nevyšiel. 

Po preskočení zábradlie, navyše s rukami pevne zamknutými v putách, sa Christopher ocitol na zemi, v náručí ochranky, ktorá sa ho síce pokúsila zachytiť, no napriek tomu dopadol na zem. Najviac prekvapený bol muž, ktorý sa práve dostal do budovy. Neveriaco totiž pozeral do neba a snažil sa pochopiť, čo sa stalo.

Podľa portálu Novinky.cz, hovorca súdu Geoffrey Fattah uviedol, že si Christopher zlomil nohu a panvu, tiež má prasknutú lebku. 

Pozrite si záznam bezpečnostných kamier z Christopherovho zúfalého pokusu o útek.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy