Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič ukazoval na radary prostredník a používal rušičku. Nastupuje do väzenia
Zdielať na

Vodič ukazoval na radary prostredník a používal rušičku. Nastupuje do väzenia

LONDÝN / Najmenej trikrát prechádzal Timothy Hill okolo mobilného radaru vo Veľkej Británii so zapnutou laserovou rušičkou a vztýčeným prostredníkom. Pritiahol pozornosť polície, tá ho našla a po priznaní ho odsúdila na osem mesiacov väzenia.

Ak jazdíte často okolo nejakého radaru, ktorého cieľom je očividne vyberať peniaze, nie zlepšovať bezpečnosť na cestách, alebo stretávate policajta merajúceho rýchlosť podobným spôsobom, možno vás napadlo sa nejako brániť.

Nerobte to ale ako Timothy Hill, 67-ročný Brit, ktorý jazdil v bielom Range Roveri, do ktorého si nainštaloval laserovú rušičku, píše the Sun. To je zariadenie, ktoré laserovým meračom rýchlosti znemožní zmerať auto. A keď prechádzal okolo mobilných radarov inštalovaných v policajných dodávkach, obdaril ich ešte neslušným gestom.

Preukázateľne sa to stalo celkom trikrát. Preukázateľne preto, že Hill svojimi gestami pritiahol pozornosť polície. spustila vyšetrovanie, Hilla našla a ten sa pri výsluchu k použitiu rušičky priznal.

"Ak chcete pritiahnuť našu pozornosť, ukazovanie vzpriameného prostredníka na policajné radary, zatiaľ čo riadite nápadné auto s rušičkou lasera, je perfektný spôsob. Tiež to je perfektný spôsob, ako skončiť vo väzení,komentuje prípad Andrew Forth, ktorý viedol vyšetrovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy