Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šesť rokov tipovali a konečne si rozdeľujú 28 miliónov eur. Neuveríte, čo urobili ako prvé
Zdielať na

Šesť rokov tipovali a konečne si rozdeľujú 28 miliónov eur. Neuveríte, čo urobili ako prvé

PORT TALBOT / Šestici opatrovateliek z Veľkej Británie sa život zmenil zo dňa na deň. Šesť rokov tipovali čísla v lotérii, kým sa na nich usmialo šťastia a získali desiatky miliónov libier.

Skupinu žien vo veku od 37 do 73 rokov doteraz spájala len práca a chuť súťažiť. Čísla do výhernej lotérie posielali opatrovateľky z miestnej nemocnice už šesť rokov, kým sa na nich usmialo šťastie. V súčasnosti oslavujú výhru 28 miliónov eur. 

„Prišla ku mne domov, že mi musí niečo povedať. Hneď ma zamrazilo, že asi niekto zomrel, tak som si sadla a ona na mňa spustila, že sme vyhrali lotériu! Pýtam sa jej, či to myslí vážne a ona, že áno, myslím. Cítila som sa vtedy ako v inom svete," opísala Jean Cairns, jedna z opatrovateliek.

Ako uvádza portál Euronews.com, ťažko pracujúce opatrovateľky nepotrebovali veľa premýšľať, aby vedeli, čo si s výhrou počnú. Dohodli sa na tom, že podajú hromadnú výpoveď. Tento záväzok aj splnili. Aj po rozdelení peňazí totiž majú dosť na to, aby sa zabezpečili. Na začiatok sa rozhodli užiť si zaslúžené voľno v Las Vegas. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy