Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bizardné otváranie piva slzným plynom vyhnalo z kina 200 ľudí
Zdielať na

Bizardné otváranie piva slzným plynom vyhnalo z kina 200 ľudí

Archívna reportáž

OSNABRÜCK / Mladý muž, milovník filmov a piva, svojim konaním vyhnal z kina dvesto ľudí. Jeho pokus o otvorenie plechovky s chmeľovým nápojom skončil chaosom a útekom. Zatiaľ mu trestné stíhanie nehrozí, no ak by sa našiel niekto, kto by preukázal zranenie, mohol by sa za svoje chute aj postaviť pred súd.

Dvadsaťdeväťročný muž si chcel sledovanie filmu v kine spríjemniť popíjaním piva. Nemal pri sebe ale otvárak, za to však našiel slzný sprej. Rozhodol sa ho teda pri otváraní piva použiť. Nádobka tlak nevydržala a dráždivá látka unikla do kinosály. Mladý muž sa unikajúci plyn pokúšal zadržať prstami, no bez úspechu. Krátko na to muselo zhruba 200 návštevníkov kino opustiť, a to urýchlene. 

"Bol to naozajstný chaos. Po polhodine vetrania sme ale mohli film začať predsalen premietať," uviedol riaditeľ kina. Nešťastný incident si podľa polície nevyžiadal žiadnych zranených. Ak by sa ale niekto prihlásil, mohli by policajti smädného návštevníka kina stíhať za ublíženie na zdraví z nedbalosti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy