Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Svadbu museli trikrát zrušiť. Na vine bol teraz hurikán
Zdielať na

Svadbu museli trikrát zrušiť. Na vine bol teraz hurikán

HOUSTON / Do tretice všetko dobre zrejme neplatí pre texaský pár, ktorému už po tretíkrát prekazilo ich Veľký deň počasie. Čakať už ale nechcú a majú plán.

Jenny Swarers a Dustin Morgan sa stretli ešte na strednej, vo vzťahu sú teraz už päť rokov a radi by sa už posunuli ďalej. Rok strávili plánovaním ich vysnívanej svadby. No miesto toho sa dočkali záplav. To bolo v apríli 2016. A tak s rozhodli svadbu presunúť na apríl ďalšieho roku. Vtedy sa ale dozvedeli, že budovu po záplavách nestihli opraviť a obrad nebude možný.  

Na scénu teda prišiel plán C. Svadba v meste Houston pre 150 hostí. No nikto nepočítal s hurikánom Harvey, ktorý v piatok dorazil na pobrežie Texasu. Napriek tomu, že Houston nie je v centre hurikánu, mohutné záplavy to nezadržalo. Od stredy sa im začali hostia odhlasovať. Zo 150 ľudí ich nakoniec ostalo iba 15. "Po tom, ako to zrušil aj náš kňaz sme mu navrhli, že nás môže oddať cez Skype, ale vedeli sme, že to padá," aj v tejto situácii žartovala Jenny.

Na počasie sa už spoľahnúť nechcú a svadba číslo 4 už je v pláne, informuje portál CNN. "Hlavne ďaleko od vody, pôjdeme do Vegas, kde nie je žiadna hrozba záplav," rozhodne hovorí Jenny.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy