Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na muža (42) sa prevrátil traktor s vlečkou. Nehodu neprežil
Zdielať na

Na muža (42) sa prevrátil traktor s vlečkou. Nehodu neprežil

ORAVSKÁ LESNÁ / K nehode došlo v piatok večer na lesnej ceste. Ivan s kamarátom viezli brikety na kúrenie. Traktor s vlečkou sa prevrátil a zavalil ho. Zraneniam na mieste, žiaľ, podľahol.

Posádka leteckých záchranárov zo Žiliny v piatok vo večerných hodinách zasahovala v Oravskej Lesnej, kde sa v časti Flajšová na lesnej ceste prevrátil traktor s vlečkou. "V traktore sa viezli dvaja muži. Jedného z nich pri prevrátení zasiahla kabína traktora. Utrpel rozsiahle poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a lekár mu už nedokázal pomôcť. Na mieste musel, žiaľ, konštatovať úmrtie," uviedla hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková. 

V dedine smútia, podľa miestnych bol Ivan spolahlivý a priatelský človek. Mal zrovna ísť oslavovať kamarátovu päťdesiatku. Namiesto oslavy v rodine chystajú pohreb. Druhý 62-ročný muž vyviazol s ľahšími poraneniami a odreninami na tele. Po prvotnom ošetrení ho polícia previezla k vrtuľníku, ktorý ho letecky transportoval do nemocnice v Dolnom Kubíne. "Zatiaľ z nezistených príčin sa traktor prevrátil. pri prevrátení došlo k usmrteniu 42-ročného muža sediaceho v traktore," hovorí hovorkyňa policajtov Jana Balogová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy