Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dievča (2) spadlo na nožnice. Z lebky mu ich museli dostať hasičskými kliešťami
Zdielať na

Dievča (2) spadlo na nožnice. Z lebky mu ich museli dostať hasičskými kliešťami

DUNHUA / Batoľa spadlo nešťastnou náhodou na nožnice, ktoré našlo na zemi. Zodvihlo ich, no následne sa potklo a čepeľ nožníc sa dievčatku pri páde zabodla do hlavy. Okamžite ho transportovali do nemocnice, pomôcť museli aj hasiči.

Malé dievča z čínskeho mesta Dunhua na severovýchode krajiny, spadlo na nožnice tak nešťastne, že sa mu zabodli do čela, píše denník Daily Mail. Prepichli aj lebku a zasekli sa v nej v približne 3 centimetrovej hĺbke. Aby lekári znížili čo najviac riziko poškodenia mozgu, s vytiahnutím nožníc im prišli pomôcť hasiči. Nožnice najprv prestrihli v polovici a lekári následne vytiahli dievčaťu z hlavy čepele.

Dievčatko je po zákroku v stabilizovanom stave, z jednotky intenzívnej starostlivosti ju už presunuli na pediatrické oddelenie. Jeho otec opísal nehodu tak, že v momente, ako si všimol, že jeho dcéra našla na zemi nožnice, sa tá pustila do behu a už nestihol nehode zabrániť. "Ďakujem všetkým. Zákrok bol veľmi úspešný a moja dcéra sa už zotavuje," napísal otec dievčaťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy