Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia zatkla muža, ktorý sa snažil otvoriť dvere počas letu
Zdielať na

Polícia zatkla muža, ktorý sa snažil otvoriť dvere počas letu

Archívna reportáž

LONDÝN / Len pár dní po nepríjemnostiach leteckej spoločnosti Wizz Air, pri ktorej cestujúcim zrušili let a na ďalší čakali aj päť dní, zažila spoločnosť ďalší incident. Tentokrát sa jeden z cestujúcich pokúsil otvoriť dvere na lietadle počas letu. Po pristáti ho ihneď zobrala polícia na vypočúvanie.

Na londýnskom letisku Luton sa odohrala menšia dráma. Políciu kontaktovali v sobotu krátko pred 23:00 hodinou miestneho času. Muž, ktorý sedel v lietadle z Poľska, sa mal počas letu pokúsiť o otvorenie dverí. Príslušníci zákona ho zatkli za ohrozovanie bezpečnosti na palube. 

Pred tým, ako ho začali vypočúvať, musel ešte navštíviť nemocnicu. "Najprv sme ho priviezli do nemocnice na ošetrenie menších zranení a momentálne sa nachádza vo väzbe," hovorí tlačová správa. O incidente informoval denník Daily Mail. 

Celá udalosť sa odohrala iba pár dní po tom, ako tá istá spoločnosť Wizz Air čelila nespokojnosti prevažne slovenských cestujúcich. Let z Lutonu do Košíc im na poslednú chvíľu zrušili, napriek tomu ale lietadlo na Slovensku pristálo. Ibaže bez nich. Pozrite si archívnu reportáž.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy