Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Opatrovateľka zabila dieťa (†4) a vybrala sa s jeho hlavou do centra
Zdielať na

Opatrovateľka zabila dieťa (†4) a vybrala sa s jeho hlavou do centra

MOSKVA / Moskovská polícia zadržala pri jednej zo staníc metra ženu s odrezanou hlavou dieťaťa. Bola oblečená v čiernom a vyhrážala sa, že sa vyhodí do vzduchu. Po policajnom zásahu skončila na psychiatrii.

Policajná hliadka vyzvala podozrivo sa správajúcu ženu  v hidžábe, aby predložila preukaz totožnosti. Žena vytiahla z červenej tašky hlavu štvorročného dieťaťa a kričala, že ho zavraždila.

Telo dieťaťa medzitým hasiči našli v byte, ktorý zachvátil požiar. Ostatky dieťaťa ale podľa obhliadajúceho lekára vykazovali známky krutého násilia. Ukázalo sa, že za jeho smrť je zodpovedná 39-ročná žena z Uzbekistanu ktorú si rodičia najali, aby sa oň starala.

Tá podľa serveru televízie Russia Today kričala, že je teroristka a vyhrážala sa, že sa vyhodí do vzduchu. "Koniec sveta príde čoskoro...Ja  som vaša smrť," píše RT s odvolaním na zverejnené video, ktoré zachytáva vyčíňanie ženy. 

Dieťa polícia identifikovala ako 4-ročnú Nasťu M.

Hrozí jej doživotie

Podľa doterajšieho vyšetrovania pestúnka počkala, kým rodičia odídu so synom z bytu. Dievča potom zavraždila, byt podpálila a z miesta ušla. 

Ak ženu súd uzná vinnou, hrozí jej doživotie.

Pozrite si reportáž:

Upozornenie: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých divákov.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy