Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Žena (19) vraždila jedného za druhým, ľútosť necíti
Zdielať na

Žena (19) vraždila jedného za druhým, ľútosť necíti

SUNBURY / Vraždila jedného človeka za druhým - ľútosť vraj necíti. 19-ročná žena je za mrežami za to, že spolu s manželom dobodala 42-ročného muža, s ktorým si dohodla stretnutie cez internet. Reportér, ktorý ženu vo väzení navštívil však zistil, že obetí je oveľa viac.

Obeť si našla cez internet

Masového vraha si človek predstaví ako už na pohľad zlovestného človeka. Avšak 19-ročná Miranda Barboorová skôr pôsobí ako krehká princezná a nie ako mnohonásobná vrahyňa. Jej manžel vyzerá zasa ako veselý tínedžer.

Podľa prokuratúry 19-ročná Miranda Barboorová a jej manžel Elyet zavraždili 42-ročného Troya Laferara len preto, aby mali spoločný zážitok. S obeťou sa zoznámila Miranda prostredníctvom internetovej zoznamky a dohodla si s ním sexuálne služby za 100 dolárov.

Šokujúce informácie

Vyzdvihla ho autom, v ktorom sa skrýval jej manžel - ten muža zaškrtil zatiaľ čo ona ho 20-krát bodla. Telo objavili policajti pohodené 12. novembra v bočnej uličke. Dvojica vinu poprela. Avšak novinár z denníku Daily Item v Pensylvánii spôsobil zlom v prípade, keď sa pokúšal s páchateľkou urobiť rozhovor. Niekoľko týždňov nič a odrazu sa situácia zmenila.

"Miranda mi poslala list a v ňom uviedla, že sa chce rozprávať," hovorí reportér Francis Scarcella. Za múrmi väznice sa reportér dozvedel šokujúce informácie.

Po 22 vražde prestala počítať

"Povedala mi, že už to predtým urobila. Pýtal som sa na aktuálne číslo. Povedala, že je to pod stovkou," dodáva reportér. Mladá žena sa priznala, že pri 22-hej vražde to prestala rátať, hoci si pamätá každú jednu obeť a chce o nich polícii povedať.

"Pýtal som sa jej, či pociťuje nejakú ľútosť. Povedala, že žiadnu," dodáva Scarcella. Podľa jej slov bola príslušníčkou satanistického kultu. Reportér bol v šoku. Sedela pred ním na pohľad krehká žena, ktorá bez akéhokoľvek náznaku citu hovorila o tom, ako vraždila mužov v rôznych štátoch už celých 6 rokov.

Mirande hrozí za vraždu trest smrti. Obžalovaná dodala, že keby obeť nebola povedala zlé veci, ešte mohla žiť. Polícia chce teraz informácie o obetiach overiť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy