Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Matka (41) skrývala tajomstvo 5 rokov, zabila a zakopala dieťa
Zdielať na

Matka (41) skrývala tajomstvo 5 rokov, zabila a zakopala dieťa

DOLNE RUDY / Päť rokov dokázala ukrývať žena hrozivé tajomstvo, no nakoniec sa rozhodla priznať. Svoje dieťa mala pred niekoľkými rokmi porodiť, zabiť a následne zakopať na záhrade rodinného domu.

Zakopala ho hneď po pôrode

Otrasný nález majú za sebou policajti z poľského mesta Dolne Rudy. Tí zadržali 41-ročnú matku, ktorá tesne po pôrode zabila svoje malé dieťa a zakopala ho u seba na záhrade. Toto tajomstvo skrývala pred svetom 5 rokov.

"Pred piatimi rokmi vykonala čin vraždy malého dieťaťa. Hneď po pôrode ho zabila a zakopala na záhrade," informuje hovorca polície Mariusz Ciarka. Na záhrade rodinného domu našli policajti zakopané malé telíčko v značnom štádiu rozkladu. Pod zemou totiž ležalo v igelitovej taške 5 rokov.

Hrozí jej len 5-ročné väzenie

Po odhalení tohto hrozného činu previezli policajti matku do cely policajného zaistenia. "Ťažko povedať, prečo to urobila. Isté je len to, že žena žila 5 rokov s vedomím, že zabila novorodenca," dodáva Ciarka.

Celý prípad už polícia posunula na prokuratúru. Šokujúce na celej veci je, že 41-ročnej žene za takýto hrozný čin hrozí iba päťročné väzenie. Konala totiž údajne pod psychickým stresom.

Poľsko_polícia_policajti pri aute_ilustračný záber_policajné auto

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy