Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Na mol opitá žena spadla z chodníka na cestu s kočíkom
Zdielať na

Na mol opitá žena spadla z chodníka na cestu s kočíkom

NOVÁ PAKA / Na mol opitá žena spadla z chodníka na cestu aj s malým dieťaťom v kočíku. Tento neuveriteľný prípad museli riešiť policajti a teraz ho už majú v rukách sociálni pracovníci.

Na ceste ležala opitá žena

Po chodníku pri rušnej ceste v Novej Pake išla žena, ktorá sotva stála na nohách a popritom tlačila detský kočiar. Podľa svedkov niekoľkokrát zakopla a spadla aj s kočiarom na cestu, preto ľudia neváhali a zavolali policajtov.

"Policajti vyrazili v popoludňajších hodinách na pražskú ulicu, kde na ceste ležala veľmi opitá 34-ročná žena a vedľa nej prevrátený kočík s dieťatkom," informuje hovorkyňa polície Jičín Hana Klečalová.

Bola vulgárna

Len zázrakom sa dvojročnému dieťaťu nič nestalo. Pády z kočiara nie vždy končia tak šťastne. "Môžu samozrejme hroziť závažné úrazy hlavy, poranenia končatín, zlomeniny a tak ďalej, záleží v akom teréne dieťa vypadne," dodáva primár emergency FN Hradec Králové Jaromír Koči.

"Nekomunikovala, bola vulgárna, agresívna a nechcela povedať kontakt na otca svojho dieťaťa. Vzhľadom na opitosť nebola schopná vykonať dychovú skúšku," dodáva Klečalová.

Preto na miesto prišli sociálne pracovníčky, ktoré kontaktovali otca a ten si pre svoje dieťa prišiel. Žena putovala rovno na záchytnú stanicu. Podľa miestnych má matka problémy s alkoholom. Prípadom opitej matky sa bude zaoberať odbor starostlivosti o dieťa.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy