Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Matka zabila svoje 4 deti! Dostala doživotie
Zdielať na

Matka zabila svoje 4 deti! Dostala doživotie

Krajskú súd v Hradci Králové vyniesol verdikt nad ženou, ktorá pred rokom na konci leta zavraždila svoje štyri deti. 37-ročnú ženu súd poslal za mreže na doživotie. Rozsudok, ale nie je právoplatný, pretože obžalovaná po vynesení verdiktu skolabovala.

Vrahyňa počas celého procesu tvrdila, že si nepamätá nič zo svojho života a má iba pár spomienok na svoje detstvo. Poprela tiež, že by mala nejaký partnerský vzťah alebo že by dokonca mala deti. Ale mala, a to 4! Tie podľa obžaloby chladnokrvne zavraždila.

Znalci jej neuverili

Ako poukázala štátna zástupkyňa Lenka Faltusová, znalci označili tvrdenia o strate pamäti za nedôveryhodné a za spôsob obrany. Sudca tak v piatok vyniesol rozsudok, ktorý nikoho neprekvapil. Ten znel doživotie. Zatiaľ však nenadobudol právoplatnosť, keďže obvinená namiesto toho, aby povedala, či mu rozumela, skolabovala.

Súd zvažuje, čo ďalej

Súd teraz zváži, ako bude postupovať ďalej. Podľa našich informácií doručí rozsudok obidvom stranám a potom bude nasledovať lehota pre odvolanie alebo znova zavolá senát a obžalovanú, aby sa k rozsudku vyjadrila.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy