Skoro jasno
15°
Bratislava
VIDEO: Samovrahyňa! Prežila skok z 23. poschodia!
Zdielať na

VIDEO: Samovrahyňa! Prežila skok z 23. poschodia!

Žena, ktorá v pondelok vyskočila z okna reštaurácie nachádzajúcej sa na streche 23-poschodového hotela v Buenos Aires, prežila po tom, ako spadla na zaparkovaný taxík. Sledujte video. Ešte väčšie šťastie mal muž v Španielsku...

Na fotografiách zverejnených médiami je 30-ročná žena zaborená do čierno-bieleho taxíku pred tým, ako ju previezli do nemocnice, kde jej podľa tamojších úradov odobrali jeden pľúcny lalok, obličku a slezinu.

Svedkovia z reštaurácie na streche hotela Panamericano opísali situáciu, ako si žena pokojne objednala kávu a neskôr vyzula topánky, aby mohla preliezť cez bezpečnostnú zábranu a skočiť. "Ak by som nevyšiel (z auta), zabila by ma," dodal šokovaný taxikár.

Šťastný pád aj v Španielsku

O obrovskom šťastí môže hovoriť aj istý 30-ročný muž, ktorý len pár hodín po prípade v Buenos Aires prežil pád zo siedmeho poschodia. So životom však skoncovať nechcel, išlo o nešťastnú náhodu.

Podľa polície v La Coruni, muž spadol z neznámych príčin do úzkej osvetľovacej šachty obytného objektu. Jeho pád stlmili šnúry na bielizeň a potrubia.

Muž, ktorý sa po druhý raz narodil, sa dokázal krátko po dopade podľa slov očitej svedkyne sám postaviť na nohy. Po prevoze do nemocnice lekári zistili, že s výnimkou odrenín neutrpel žiadne zranenia.

Najčítanejšie správy