Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vrahyňa (37) svojich 4 detí stojí v Česku pred súdom
Zdielať na

Vrahyňa (37) svojich 4 detí stojí v Česku pred súdom

Včera sa v Česku postavila pred súd žena, ktorá vlani zavraždila vlastné deti, a to veľmi brutálnym spôsobom. Mŕtvoly našiel jej druh, keď prišiel domov. Jeho partnerka sa na povale pokúsila o samovraždu.

Tvrdí, že stratila pamäť...

Pozeráte sa do tváre ženy, ktorá usmrtila svoje 4 deti. Teraz ale tvrdí, že stratila pamäť. Znalci však uvádzajú, že je za svoj hrozný čin trestne zodpovedná. "Pokiaľ ide o spôsob toho útoku, toho fyzického napadnutia, tak u troch neplnoletých detí to bolo napadnutie nožom, štvrté dieťa bolo udusené," ponúka hrôzostrašné fakty štátna zástupkyňa.

Najmladšia dcérka mala 2 mesiace

37-ročná matka usmrtila dve dievčatá a dvoch chlapcov. Najmladšie dievčatko malo iba dva mesiace. Žena počas procesu pôsobí sebaisto a neustále sa radí so svojím obhajcom. "Ja to jej konanie... Snažím sa s ňou komunikovať, snažím sa jej radiť," hovorí obhajca Bohumil Budínský.

V súdnej sieni sa vrahyňa stretla zoči-voči s otcom najmladšieho dieťaťa, ktorý ju už nikdy nechcel vidieť. Obžalovaná včera vyrazila všetkým na súde dych. Súhlasila totiž s tým, že chce vidieť obrázky z miesta činu na veľkoplošnej obrazovke!

Vrahyňa_štyri_deti_Česko

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy