Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž (47) s nožom v hrudi. Družka tvrdí, že sa bodol sám
Zdielať na

Muž (47) s nožom v hrudi. Družka tvrdí, že sa bodol sám

Bývalý rozhlasový redaktor skončil s nožom v hrudi. Stalo sa to v Haniske pri Prešove. 47-ročný muž si ešte vládal zavolať pomoc a políciu. Tvrdil, že nožom ho bodla jeho družka. Polícia ju už obvinila z ublíženia na zdraví, no ona tvrdí, že to celé bolo inak. Muž sa vraj zranil sám.

Bodol sa sám?

Podľa slov obvinenej ženy si jej druh všetko vymyslel. Policajtom povedal, že ho jeho družka bodla do hrude, aby ju dostal do väzenia. Vraj to bola jeho pomsta za to, že chcela, aby sa z jej domu vysťahoval. "Som mu povedala, odídeš. A on vraví, keď ja budem bezdomovec, tak ty budeš vrahyňa!"

V ten večer sa medzi sebou pohádali a 47-ročný muž skončil s nožom zabodnutým v hrudi. Jeho družka však tvrdenia, že mu to mala spôsobiť ona, odmieta. Tvrdí, že sa bodol sám.

Družku už prepustili

53-ročnú ženu zadržala polícia. Namerala jej vyše dve a pol promile alkoholu! Je obvinená zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, za čo jej hrozí až 12-ročné väzenie. Po súhlase prokurátora obvinenú ženu zo zadržania prepustili. Je stíhaná na slobode.

Zranený muž však tiež neostal v nemocnici a ihneď po ošetrení na vlastnú žiadosť odišiel. Podľa susedov dvojice to však žena so svojím druhom nemala vôbec ľahké. Vraj ju neustále traumatizoval a je k tomu údajne aj notorický alkoholik. Ona však vraj svojmu mužovi neublížila...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy