Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tínedžer chcel unikátnu selfie, prelomil sa pod ním ľad
Zdielať na

Tínedžer chcel unikátnu selfie, prelomil sa pod ním ľad

MISSOURI / Chcel si spraviť fotku v prírode a zrazu bojoval o život. Pod tínedžerom sa prelomil ľad. Rieka nebol dostatočne zamrznutá, aby sa po nej dalo bezpečne prechádzať.

Tínedžerovi prišli na pomoc hasiči, no aj tí mali problém sa po ľade pohybovať. Študenta nakoniec ale zachránili, skončil v bezpečí na brehu.

Tínedžer bol podchladený, preto skončil v rukách lekárov. Tí ho previezli do najbližšej nemocnice, no po krátkom ošetrení ho prepustili domov.

Selfie s vlakom

Podobný prípad sa pred časom stal aj v južnej Indii. Tam sa študent snažil urobiť selfie fotografiu s uháňajúcim vlakom v pozadí. Kolos ho ale zachytil.

"Svedkovia nám povedali, že stál na okraji nástupišťa, keď sa snažil urobiť selfie a zasiahol ho vlak," uviedol prednosta stanice.

India hlásila v posledných týždňoch niekoľko úmrtí súvisiacich so selfie fotografiami.

Zóny so zákazom

Polícia v Bombaji minulý mesiac vytvorila "zóny so zákazom selfie snímok" po tom, čo univerzitná študentka spadla do mora a utopila sa, keď mobilným telefónom fotografovala samu seba. Muž, ktorý skočil do vody za ňou a pokúšal sa ju zachrániť, sa tiež utopil.

V januári sa stala aj ďalšia tragédia, keď si mladík robil selfie snímku na hradbách pevnosti na severe Indie, spadol z nich a zabil sa.

Mladík chcel fotografiu s pozadím prírody. Stúpil ale na rieku, ktorá nebola dostatočne zamrznutá:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy