Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Alexander znásilňoval ženy, aby upozornil na problém bezpečnosti
Zdielať na

Alexander znásilňoval ženy, aby upozornil na problém bezpečnosti

MOSKVA / Moskovská polícia zatkla tridsaťosemročného muža podozrivého zo série znásilnení v okolí svojho bydliska. Po dolapení tvrdil, že ženy prepadával len preto, aby primäl susedov k súhlasu so zamestnaním domovníčky a s inštaláciou kamier v dome v záujme zvýšenej bezpečnosti. Mužovi hrozí desať rokov väzenia.

Podozrivý Alexander Davydov, ktorý pracoval ako strážnik v supermarkete, podľa vyšetrovateľov obvykle prenasledoval svoju obeť k výťahu, v ktorom predtým fingoval poruchu.

Na schodisku potom ženu zastrašil nožom či paralyzérom, aby sa nebránila. Šokované obete nedokázali podrobnejšie popísať násilníka, ktorý bol vždy za ich chrbtom.

Bezpečnosť

"V roku 2008 som prišiel pri dopravnej nehode o ženu. Odvtedy som žil sám. Absenciu kamier a domovníčky v dome, kde žijem, považujem za nebezpečenstvo pre mňa i pre ostatných. Aby som na to upozornil, rozhodol som sa prepadávať ženy. Začal som od nášho domu," povedal podľa serveru Newsru.com Dovydov vyšetrovateľom.

Neskôr začal ženy prepadávať aj v ďalších štvrtiach. "Robil som to preto, aby som pútal čo najväčšiu pozornosť na problém bezpečnosti a aby sa správy o prepadávaní žien rozšírili po celej Moskve," tvrdil.

Profesionálny rodič zneužíval zverené deti, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy